Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 29 ianuarie 2014

Aplicatii Android care merita pastrate in telefon (I)

Voi incepe un serial in care voi prezenta aplicatiile pe care le am/le-am avut in telefon si care merita pastrate in telefoanele cu sistem de operare Android. Voi prezenta maxim 3 aplicatii per articol, iar cele de azi sunt urmatoarele :


Aplicatie aparuta de curand, aflata inca in stadiul de beta, inlocuieste ecranul de blocare original al telefonului cu unul pe care sunt aflate scurtaturi catre cele mai folosite aplicatii ale telefonului. Are 4 profile, Acasa, La munca, Afara si In masina, fiecare cu ecranul lui si cu aplicatiile folosite cel mai des in situatiile respective. Poti seta locatiile Acasa si La munca pentru a le identifica mai bine, iar de restul se ocupa aplicatia. Ea invata in primele zile ce aplicatii se folosesc mai des in locatiile respective si le afiseaza pe Lock Screen, insa ai posibilitatea si sa ascunzi anumite aplicatii care nu vor mai apare pe ecran (gen jocuri). Situl aplicatiei este acesta, iar mai jos aveti un filmulet care explica ce face aplicatia Cover.Aplicatia mi-a fost recomandata de un prieten si ceea ce face m-a cucerit imediat. Ea centralizeaza toate cardurile de reduceri pe care le-am colectionat de-a lungul timpului, de la Catena, Cora, Dona, etc si ma scuteste de a le purta in portofel. Concret, aplicatia are o baza de date cu aceste tipuri de carduri, iar eu nu trebuie sa fac decat urmatoarele:
- creez un cont simplu la inceput
- adaug cardurile prin scanare/pozare cu camera telefonului.
Cand am nevoie sa le folosesc, deschid aplicatia si imi va apare pe ecran codul de bare care va fi scanat la casa. Simplu si eficient. Pot sa mai adaug ca are si o lista de cumparaturi customizabila, ceva optiuni de localizare a magazinelor (desi nu le "vede" pe toate, e un punct de pornire) si o lista de oferte si reduceri la magazine, din care puteti alege si beneficia de ele.

3. AppSales

Daca cumparati aplicatii din Play, probabil cunoasteti aceasta aplicatie. Daca nu o stiti deja, va recomand sa o instalati. Magazinul Play are o mare problema, pe care aceasta aplicatie o rezolva cu succes: nu arata reducerile de pret. AppSales iti arata ultimile reduceri de preturi ale aplicatiilor din Play si o face tinand cont de niste setari, gen discount minim si numar de descarcari minime, categorii. De curand aplicatie are doua versiuni: gratuita si pe bani, cea pe bani costa 13.39 lei si scoate reclamele si mareste lista de aplicatii urmarite la 100 (pentru ca, la fel ca in Play, poti urmari pretul unor aplicatii care te intereseaza).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu