Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 22 martie 2014

Seriale noi aparute in martie 2014


97 de ani dupa ce un razboi nuclear a facut ravagii pe Pamant, o statie spatiala, ce sustine ultimii supravietuitori, descopera ca mai are 3, maxim 4 luni de provizii, pana cand toata lumea va muri. Desi planeta este considerata de nelocuit, isi incearca norocul, trimitand 100 de tineri delincventi pe Pamant, in seranta ca vor putea reveni cu totii pe planeta. Muzica destul de nou si de buna, intrigi si lupta pentru putere, atat intre cei 100, cat si pe statie, fac serialul destul de interesant.

Cativa tineri, care mergeau intr-o excursie, sunt rapiti, printre ei fiul presedintelui SUA si fiica unei directoare de corporatie (Gillian Anderson). Parintii celor implicati incep sa fie santajati, sa faca diverse lucruri, pentru a-si tine copiii in viata. Toti au acces la lucruri secrete, toti sunt protejati, dar singura lor slabiciune sunt copii lor.

From Dusk Till Dawn: The Series

Un serial ciudat, in care un serif texan pleaca in urmarirea a doi frati care au jefuit o banca si fug spre granita cu Mexic. Unul din ei are viziuni care ii ghideaza actiunile. Se simte mana lui Tarantino, iar Don Johnson apare in primul episod.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu