Faceți căutări pe acest blog

joi, 20 martie 2014

Violeta - partea a doua

Prima parte o puteti citi aici.

- Ioana, fata ...l-ai vazut pe ala zbanghiu, de la Masterchef ?
- Care fata?
- Cum care, uite asta:


"Violetaaa, vino putin, te rog" se auzi pe holul biroului.
- Hai pa, ca ma cheama seful, scrise pe mess Violeta si raspunse cu voce tare "Imediat", grabindu-se spre biroul lui.
" Ai gasit de unde sa luam cosuri de cadouri pentru Paste?", intreba seful. "Sigur ca da", raspunse Violeta."Am cautat pe net Cosuri Paste si am dat peste o firma Gourmet Gift, care vinde cosuri ieftine cu cadouri de Paste. Arata bine, nu sunt scumpe si au si un concurs, la care putem sa participam". "Ce concurs, Violeta, noua ne arde de concursuri?" "Nu sefu', stati sa va explic: daca comandam de la ei, intre 17 Martie si 15 Aprilie, pe 23 Aprilie extrag o firma castigatoare care primeste banii inapoi, pe comenzile efectuate in aceasta perioada, in limita a 10.000 lei fara TVA. Nu va place? "
Sefu' se gandi - hai ca nu e chiar asa de blonda, cu ocazia asta as putea sa imi iau Galaxy S5 si poate, daca mai ramane ceva si ceasul ala Gear. "Bine Violeta, luam de la ei. O sa iti trimit lista cu clientii si adresele lor pe mail, azi pana plecam, iar tu sa comanzi online cosurile de cadouri. Sa nu pleci acasa pana nu faci comanda si ai grija, sa nu depasesti bugetul pe care ti-l trimit. Ai inteles? Acum du-te."
Violeta zambi usor si parasi biroul sub privirile sefului, care se fixau undeva sub mijlocul ei. In sinea ei, se gandea, in timp ce se aseza la biroul ei - poate anul asta imi da si mie prima, daca castigam, ca anul trecut tot ii dadea cu "e criza, Violeta, tu nu citesti presa?".

Un comentariu:

  1. Pun pariu ca exista o continuare a acestei interesante povesrtiri si pentru petrecerea de Craciun a firmei, sigur exista niste concursuri undeva si ceva cadouri si bunatati la cosulet de oferit colegilor si angajatilor! :-)
    Oricum, foarte OK abordarea si tematica acestui subiect ... intrigant!

    RăspundețiȘtergere